BONO MARJANOVIĆ: “U planu nam je oformiti kickboxing reprezentaciju”

Zagrebački kickboxing savez može se pohvaliti s brojnim uspjesima, koje su njegovi članovi ostvarili prošle godine. Kao glavni cilj, u budućnosti, postavili su što bolji status domaćih natjecatelja u kickboxingu

Prezentacija financijskog aspekta i sportskih ostvarenja u protekloj godini, dala je novi vjetar u leđa članovima Zagrebačkog kickboxing saveza.

– Za ovu sportsku godinu, planiramo opet biti organizatori međunarodnog turnira Croatia Open kao što smo već tri godine uzastopno, što čini mi se nije još nikome pošlo za rukom. Mi smo svojom kvalitetom u organizaciji dobili povjerenje, pa ćemo ga nadam se dobiti i od naših kolega prijatelja iz Hrvatskog kickboxing saveza – izjavio je predsjednik Zagrebačkog kickboxing saveza Bono Marjanović.

U planu im je oformiti kickboxing reprezentaciju.

– Koja će zapravo ići tragom prijatelja gradova unutar Europske unije, tako da sve će biti usmjereno ka što boljoj organizaciji, boljim uvjetima za naše natjecatelje, pogotovo za one koji idu ka profesionalnoj razini natjecanja – dodao je Marjanović.

Kickboxing savez kontinuirano radi na promociji boljeg statusa domaćih natjecatelja, koji su svoje zavidne rezultate pokazali na svjetskoj razini, među kojima su Matija Mađerić i Filip Živković. Na godišnjoj skupštini dodijeljena su priznanja sportašima, klubovima i donatorima, čija su postignuća obilježila 2017. godinu.