Bjeliš dodijelio Rektorove nagrade i 1500 kuna

Aleksa Bjeliš

Autor:: Ana Zorić 6/17/2011 19:30

U dvorani Auditorium Maximum na Fakultetu elektrotehnike i računarstva danas su dodijeljene su 93 rektorove Rektorove nagrade za ovu akademsku godinu. Tijekom svečanosti prof. dr. sc. Aleksa Bjeliš, osim nagrada za najbolje studentske radove, dodijelio je i 14 posebnih Rektorovih nagrada za izuzetna studentska ostvarenja.

-.-Ana Zorić / Zagrebancija.com-.-Svečanosti su nazočili dekani fakulteta i akademija Sveučilišta u Zagrebu, prorektor za prostori razvoj i međuinstitucijsku suradnju prof. dr. sc. Bojan Baletić te ostali uzvanici.

 – Dan kad se dodjeljuju Rektorove nagrade jedan je od četiri najsvečanija dana u godini. Ovo je iznimno važan dan i za vašu buduću profesionalnu karijeru. Često se među današnjim uspješnim znanstvenicima i stručnjacima nađe dobitnik Rektorove nagrade – poručio je rektor Bijeliš okupljenim studentima.

Sukladno pravilniku dobitnicima se, pored povelja, uručuje i novčana nagrada u iznosi od 1500 kuna. Izložba postera na kojima će nagrađeni studenti predstaviti svoje radove biti će otvorena od 17. do 27 lipnja 2011. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.