Bandić ubija dvije muhe jednim udarcem

Autori: Leonarda Lujić, FOTO: Jabuka TV 4/8/2016 15:21

Jedan dan jedna rupa, durgi dan još jedna – i građani Zagreba s pravom se pitaju je li Zagreb siguran grad. Situaciju umiruje Milan Bandić. 

– Pa prestanimo raditi od toga cirkus. Zagreb je siguran Grad, Zagreb neće propasti. Ja nisam dvije noći spavao kući, utjerali ste mi strah u kosti. Netko plašljiviji bi pobjegao na Sljeme. Evo dođite vidjeti, zalego sam – pojadao se Milan Bandić. 

Tektnoskih poremećaja nema, uvjerava Bandić, a za rupe krivi dotrajalu infrastrukturu. 

– U gradu u kojem postoji 50 tisuća razne infrastrukturne mreže- kad se nešto nije 30, 40 godina radilo, propadne. Popravimo, idemo dalje. To je sastavni dio posla svakodnevnog rada – jasan je bio Milan Bandić. 

A rupa je došla u pravom trenutku. Bandić je odlučio jednim udarcem ubiti dvije muhe. 

– I znate što ćemo sada napraviti? Bandić je pragmatičan. Sad ćemo dva kilometra ceste asfaltirati. Južni dio smo napravili prošle godine za vojni mimohod, a sada ćemo ovaj dio iskoristiti kad smo već zatvorili ovu prometnicu – najavio je gradonačelnik. 

Milan Bandić još je jednom apelirao na građane da se slijedećih nekoliko dana strpe zbog velikih gužvi. Iako je rok predviđen za dva tjedna, Bandić tvrdi da će to biti i puno ranije. Građani se mole da koriste alternativne pravce.