Bandić poziva građane na najbolji tulum u gradu

Ako još ne znate gdje dočekati 2020. godinu, jedna od mogućnosti je da se uputite prema Trgu bana Josipa Jelačića.

Foto: Jabuka TV

Ako još ne znate gdje dočekati 2020. godinu, jedna od mogućnosti je da se uputite prema Trgu bana Josipa Jelačića. Naime, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić tvrdi da će to biti najbolji tulum u gradu.

“Nakon zagrijavanja uz DJ Akademiju na pozornicu stižu Sanja, Marinko i Zec iz Novih fosila koji će i ovim novogodišnjim koncertom „Za ona stara dobra vremena“ obilježiti 50 godina benda. U novu godinu uvest će nas legendarno Prljavo kazalište koje je lani proslavilo svojih prvih 40 godina. Očekuje nas dobra zabava i sjajna atmosfera, te druženje do dugo u noć”, objavio je u svom pozivu.

U ponoć je planiran tradicionalni vatrometom i Oda radosti u izvedbi Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić i Djevojačkog zbora Zvjezdice.

“Pozivam vas drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani da večeras na najboljem tulumu u gradu, budemo zajedno, da radosno i s optimizmom dočekamo Novu godinu u gradu koji se ponosi svojom gostoljubivošću, sigurnošću, svojom otvorenošću, multikulturalnošću i multietničnošću”, pozvao je Bandić.