Bandić: Ovo s MOST-om je cirkus!

Autori: Leonarda Lujić, FOTO: Jabuka TV 11/12/2015 17:14

MOST kao ključni akter koji će odrediti ove parlamentarne izbore predložio je vladu nacionalnog jedinstva. No, zagrebački gradonačelnik koji ovaj način predlaže već deset godina, nazvao je ovo cirkusom.

– Ja mogu samo reći da oni predlažu ono što ja govorim deset godina. Bolje bi bilo da su građani to zamjetili i to na ovim izborima nagradili. Ovo mi pomalo liči na cirkus. Pustimo taj cirkus neka se odvrti do kraja – izjavio je Milan Bandić. 

Gradonačelnik je komentirao i kako je smješno da ga se povezuje s bilo kakvim sastancima, jer se kao gradonačelnik zaista slučajno pojavljivao na nekim mjestima.

Iako su se mediji raspisali kako su se manjinski zastupnici već priklonili koaliciji Hrvatska raste, ništa još nije sigurno.

– Mogu vam reći da će izbore odlučiti MOST, a nacionalne manjine donijet će koja god vlada to bude stabilnost, što je jako bitno. Nezavisno od mog opredjeljenja ja ću se posavjetovati s onima koji su me izabrali i onda odlučiti – izjavio je saborski zastupnik za 11 nacionalnih manjina Veljko Kajtazi. 

Hoće li se uopće moći kome prikloniti odlučit će MOST u kome su unutarnja previranja već počela.