Bandić i dalje poziva studente na čišćenje snijega

Autor: R.I. 1/17/2013 11:00

Gradonačelnik Milan bandić još je jednom pozvao sve studente da se jave u Studentski centar, odnosno nezaposlone da se jave u Hrvatski zavod za zapošljavanje za čišćenje snijega po Zagrebu.

Ovu je poruku gradonačelnik objavio na svojoj Facebook stranici gdje je također stavio obavijest kako će za navedeni posao biti plaćeni 25 kuna po satu.

Inače, akciji čišćenja snijega pridružili su se i beskućnici kako bi se, navode iz Gradske uprave, tim činom zahvalili Gradu za sve što čini za njih.

Podsjetimo, iako je najavljivano da će u Zagrebu pasti novih 30 centimetara snijega, na već postojećih pola metra, palo ga je nešto manje. Snijeg se nije zadržavao na prometnicama koje su mokre i skliske, ali prohodne.

No, veliku opasnost još uvijek predstavljaju neočišćeni nogostupi, kao i snijegom zakrčene tramvajske stanice. IZ ZET-a su izvijestili kako sve tramvajske linije normlano prometuju, a problema su u četvrtak ujutro imale imaju tek poneke, brdske autobusne linije koje su do 10.30 sati bile obustavljene ili su vozile skraćeno.