AUTOBUSNE LINIJE 162 I 169 MIJENJAJU TRASU ZBOG RADOVA

U zoni raskrižja Ulice Pandaki i Kraljevečke ceste u Ulici Pandaki, kao i u zoni raskrižja Ulice Pandaki i Harabajsi bit će uspostavljena privremena autobusna stajališta

Autobusne linije 162 (Savski most – Ašpergeri – Kupinec) i 169 (Savski most – Kupinec) će od utorka 18. rujna u 8 sati do ranih jutarnjih sati ponedjeljka 15. listopada prometovati djelomično izmijenjenom trasom zbog sanacije Kraljevečke ceste, na dijelu od raskrižja s Grančarskom ulicom do raskrižja sa Ulicom Tumbri:

  • – Savski most – redovnom trasom do raskrižja Grančarske i Kraljevečke ceste – Ulica Kraljevečki bregi – Ulica Štrpet – Ulica Harabajsi – Ulica Pandaki – Kraljevečka cesta – i dalje uobičajenim trasama do krajnjih odredišta.
    Autobusi će u povratku voziti istim, izmijenjenim trasama.

U zoni raskrižja Ulice Pandaki i Kraljevečke ceste u Ulici Pandaki, kao i u zoni raskrižja Ulice Pandaki i Harabajsi bit će uspostavljena privremena autobusna stajališta.

Autobusne linije 162 i 169 će koristiti sva usputna stajališta.

Zbog radova će se mijenjati pojedini polasci pa cijenjene putnike molimo da obrate pozornost na novi vozni red koji se može pročitati na www.zet.hr, a bit će izložen i na početno-krajnjim stajalištima.