Apsolutna dominacija-Tomislav Tomašević je gradonačelnik Grada Zagreba!

S premoćnom pobjedom u drugom krugu, Tomislav Tomašević novi je zagrebački gradonačelnik.

200 tisuća Zagrepčana svoj glas odlučilo je dati upravo Tomaševiću i zeleno-lijevoj koaliciji.

Taj broj pokazuje apsolutnu premoć Tomislava Tomaševića jer ni Milan Bandić nikada nije osvojio toliko glasova, a Tomšević ima uz SDP i većinu u Gradskoj skupštini.

– Hvala Zagrebe, hvala na nadi, hvala što ste vjerovali u mene! Hvala svima koji ste nam dali glas, povjerenje ćemo opravdati. Hvala i svima onima koji nam nisu dali glas, trudit ćemo se da dobijemo i vaše povjerenje! Borim se čitav život za interese ovog grada, moja je kampanja počela 1998. kada sam imao 16 godina, borio sam se protiv ilegalnog odlagališta otpada. S ponosom ću povesti ovaj grad, vjerujem da svi građani u ovom gradu bez obzira za koga su glasali, žele bolji život u ovom gradu. Dali ste mi povjerenje, ja od vas tražim sudjelovanje. Molim vas i za stpljenje, promjene neće biti niti brze niti jednostavne, ali mi to možemo- rekao je u svom pobjedničkom govoru novi zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević!

Nažalost, večer nije prošla bez incidenta. Nezadovoljnik je došao u stožer Tomislava Tomaševića, zapalio plin iz upaljača, podignuo desnicu u zrak i uzvikivao: “pederi i komunisti!”

IMG_6705

 

Škoro je priznao poraz i čestitao protivniku.

-Domovinski pokret je snažna politička opcija. Moramo se boriti, neki će reći- Škoro je treći put izgubio, ali mi smo mala i nova stranka. Mi nismo kontaminirani i zbog toga su Zagrepčani dali glas da budemo u drugom krugu. Želim čestitati svima koji su izašli na izbore, želim čestitati svima koji su meni dali glas. Želim čestitati gospodinu Tomaševiću na pobjedi, neće mu biti lako. Zaplješćimo gradonačelniku Grada Zagreba! – rekao je u svom govoru Miroslav Škoro.