Anja Alavanja se uplašila bračnog života

Anja Alavanja u šetnji gradom

Autor: Bojana Križić 12/2/2009 8:50

“Baš mi je žao zbog tvog prekida, stvarno, a jesi slobodna u subotu?” riječi su koje u nekoliko proteklih dana konstantno čuje lijepa voditeljica Anja Alavanja.

Naime, prije gotovo četiri mjeseca raskinula je zaruke s vasnikom kluba Piranha, Slavenom Ostojićem, a novinari su primijetili da se njen prst ne sjaji kao i obično tek prije nekoliko dana.

– Imam još prsten, doma u ladici – kaže nam Anja koja se uopće ne doima tužno.

Zaključila je da jednostavno nije materijal za udaju. Ne voli kućne poslove, kuhanje, spremanje.

Slaven i Anja zaručili su se na romantičnom putovanju u New York, a zaruke proslavili u klubu Piranha po povratku u hrvatsku metropolu. Zbog Slavena ostavila je dugogodišnjeg dečka, RTL-ovog voditelja Filipa Brkljaču, no nešto je krenulo po zlu. Vjerojatno su je prestrašili planovi sjedenja na svadbi, odabir vjenčane torte, vjenčanice, savršenih buketa…

-.-Martina Horvat-.-Anja Alavanja– Bili smo zaručeni kad smo shvatili da jednostavno nismo spremni za ‘happily ever after’. Mogla bih priznati da sam se uplašila svadbe – otovreno će Anja.

Lijepa je voditeljica sada sama, ali sretna, jer je u dugim vezama od 17. godine i vjeruje da će joj period samoće dobro doći.

Do tada, objavljujemo opis savršenog dečka koji nam je dala, pa ako bude sreće…

– Ne smije biti frustriran, treba znati što želi. Ne volim previše feminizirane dečke koji ne znaju promjenit gumu na autu. A smisao za humor jedna je od najvažnijih karakteristika potencijalnog budućeg, te pristojnost. Maniri su bitno, no ukoliko pretjera pa počne recitirati pjesme, pucam od smijeha – objašnjava Anja.

Khm… možda je Slaven napravio tu grešku.