Anita Berisha: Mislim da ću biti dobra voditeljica

Anita Berisha

Autor: Bojana Križić 9/16/2010 9:41

Prva sapunica domaće produkcije na velika je vrata u svijet medija uvela mnoge kazališne glumce, ali i amatere koji su glumiti učili uz snimanja. U ‘Zabranjenoj ljubavi’ mogli smo tako po prvi puta na malim ekranima vidjeti Marija Valentića, Antoniju Šolu, Vladimira Tintora, Mariju Kobić i mnoge druge.

-.-Martina Horvat-.-Mario Valentić Anitin je kolega iz Zabranjene ljubaviNakon završetka snimanja mnogi od njih nestali su iz javnoga života baveći se privatnim životom, no neki su nam ostali dobro poznati.

Jedna od onih koji su na neko vrijeme nestali je i Anita Berisha koja je u sapunici igrala jednu od glavnih uloga. Nakon tog angažmana Anita je snimila još jedan film s kolegom iz sapunice Marijem Valentićem i glumicom Ivom Šulentić, a sada se vraća na male ekrane kao voditeljica.

– Radi se o malom projektiću za djecu kojeg ću ja voditi. Zove se ‘Kinder Surprise Memory kviz’ u kojemu će se natjecati dva igrača za neku od nagrada. Trebalo bi biti zanimljivo – rekla nam je Anita, koja se u voditeljskoj ulozi još nije okušala.

Naime, snimanja još nisu počela, no glumica vjeruje da će se dobro snaći.

– Vjerujem da će sve biti u redu, da ću se dobro snaći u tom poslu, iako nemam baš iskustva u tome – kaže Anita.

Dječji kviz sastojat će se od animirane ploče s karticama položenim licem prema dolje – četiri horizontalno i pet okomito. Ukupno je 20 kartica koje imaju sliku animiranog crtanog lika te svoj identičan par, koji treba zapamtiti i istovremeno otvoriti. Na početku igre sve kartice su zatvorene, a onaj tko pogodi više parova, osvaja nagrade.