Alex: Uzor mi je Severina, što starija to luđa

Aleksandra Grdić pronašla je idola u popularnoj pjevačici Severini Vučković

Autor: Bojana Križić 9/6/2010 18:43

Tridesete su joj već pokucale na vrata, no naša poznata manekenka, bivša missica Aleksandra Grdić, ne boji se starosti. Njen su uzor, kaže, snažne žene koje se svojih godina ne srame.

– Moj su uzor snažne žene kao što je Severina. Nemam se zašto stidjeti svojih godina, one su samo znak da imam puno životnog iskustva – rekla nam je manekenka koja je prije nekoliko dana napunila tridesetu.

I njoj, baš kao što kaže poznata Severinina pjesma, lete tridesete, no još je jedna njena zajednička točka sa popularnom pjevačicom.

– Ja sam baš kao Sevka, što starija to luđa – objašnjava missica no tu, kaže, prestaju njihove sličnosti jer se ne namjerava baciti u glazbene vode iako je su trenutno takve promjene karijera u showbizzu u zadnje vrijeme izuzetno popularne.

Trenutno se sexy Alex odmara od ljeta i ludih provoda, a veliko slavlje povodom njenoga rođendana bilo joj je šećer na kraju.

– Moj je život takav, posao i provod, posao i provod i tako u nedogled. Ne bunim se, nije mi loše, ali tu i tamo mi treba par dana da se pozabavim sama sobom, opustim i odmorim – kaže manekenka.