ABECEDA LJEPOTE: Nemate posao? Arimed ima rješenje!

Arimedov tim nesebično će vam prenijeti znanje te se individualno prilagoditi svakom polazniku

U emisiji Abeceda ljepote ovoga tjedna predstavili smo vodeće beauty učilište u Hrvatskoj- Arimed Učilište.

Znanje s diplomom u vrijeme korone i brojnih otkaza

Arimed je vodeći obrazovni centar u Hrvatskoj i regiji​ za sva beauty & wellness zanimanja.

Njihov najbolji pokazatelj uspjeha je preko 30 tisuća zadovoljnih polaznika i 31 edukacija s programima koji prate najnovije trendove.

Kako biste još lakše i brže ostvarili ciljeve, Učilište vam nakon završene edukacije izdaje uvjerenje o stečenom dodatnom obrazovanju te sva ostvarena zanimanja osobno upisuje u E-radnu knjižicu pri Zavodu za mirovinsko osiguranje.

Obzirom da je beauty i wellnes industrija u ovo doba pandemije praktički propala, u našoj emisiji “Abeceda ljepote” ugostili smo voditeljicu ARIMEDA vodećeg učilišta za beauty & wellness edukacije gđu. Mirtu Velčić koja je našim gledateljima pobliže objasnila kako i na koji način napraviti prekvalifikaciju i zaposliti se u industriji uljepšavanja koja nikada ne prestaje sa usavršavanjem.

Arimedov tim nesebično će vam prenijeti znanje te se individualno prilagoditi svakom polazniku. Cilj im je pripremiti vas da odmah nakon edukacije možete započeti sa samostalnim radom. Osnažit će vas samopouzdanjem te zajedničkim snagama promijeniti vaš život nabolje.

Arimed Učilište jedinstveno je po tome što su i nakon završetka edukacije vaša podrška. U roku od 3 godine možete se potpuno besplatno vratiti na ponavljanje i savjetovanje, a također će objaviti vaše radove na društvenim mrežama te vam time pomoći u promociji vašeg rada.

-Osluškujemo potrebe naših polaznika i zbog toga su upisi na edukacije svakodnevni. Na željene edukacije možete se upisati svaki dan unutar radnog vremena, a termini za pohađanje edukacija prilagođeni su vašem slobodnom vremenu – naglasila je Mirta Velčić, voditeljica Arimeda.

Čitavu emisiju pogledajte na linku:

Kontakt

Adresa: Ilica 10, 2. kat, 10 000 Zagreb

Tel: +385 91 187 3860

E-mail: arimedbeauty@gmail.com