Dobre vijesti stižu za stanovnike Vugrovca Gornjeg

Premda su Ulica Bernarda Vukasa i Ulica Draga u godinama u izuzetno lošem stanju, a stanovnici strahuju za vlastitu sigurnost, situacija bi se uskoro trebala poboljšati

Na brijegu u Gornjem Vugrovcu postoji 50-ak vikendica, a u naselju živi desetak stalnih mještana. Put prema njihovim kućama nije u najboljem stanju. Ulica Draga vrlo je strma, nema odvodne kanalice, a prve veće kiše, pri niskim temperaturama, zalede cijelu ulicu. Druga problematična je Ulica Bernarda Vukasa koja već godinama nema kanalizaciju. Osim toga, Vukasova ulica puna je rupa.

Upit o rješavanju problema u navedenim ulicama, proslijedili smo Vijeću Gradske četvrti Sesvete, a od predsjednika Vijeća Stjepana Kezerića, stigao je odgovor:

“Vijeće Gradske četvrti Sesvete uvrstilo je navedenu Vukasovu ulicu u prioritete za uređivanje prometnica u svoj Plan malih komunalnih aktivnosti Gradske četvrti Sesvete 2018. godini, dok predmetna Ulica Draga je predložena od Vijeća MO Vugrovec Gornji kao prioritet za uređivanje u Plan malih komunalnih akcija MO Vugrovec Gornji, također za 2018. godinu.”