Jelena Pavičić Vukičević nova je predsjednica zagrebačke organizacije Stranke rada i solidarnosti

Slavko Kojić ponovno je dobio povjerenje za obnašanje funkcije potpredsjednika Gradske organizacije, dok je za novu potpredsjednicu organizacije izabrana Milana Vuković Runjić

Na Skupštini Gradske organizacije Grada Zagreba Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti za novu predsjednicu organizacije jednoglasno je izabrana Jelena Pavičić Vukičević.

Slavko Kojić ponovno je dobio povjerenje za obnašanje funkcije potpredsjednika Gradske organizacije, dok je za novu potpredsjednicu organizacije izabrana Milana Vuković Runjić, predsjednica stranačkog Odbora za kulturu.

Predsjednik stranke Milan Bandić zahvalio se dosadašnjoj predsjednici Ana-Mariji Bujas Čelan na predanom radu i njezinom doprinosu Gradskoj organizaciji te poželio puno uspjeha novoj predsjednici.

Ana-Marija Bujaš Čelan na funkciji predsjednice Gradske organizacije bila je skoro dvije godine. Njezin izbor 2015. godine iznenadio je i same članove stranke, no zagrebački gradonačelnik Milan Bandić tada je govorio kako je vrijeme da mladi i talentirani preuzmu vodstvo. Međutim, Bujas Čelan pojavljivala se na događanjima, ali većini javnosti je i dalje politički nepoznata jer gotovo nikada nije davala izjave.