8. CU’FUS : Cirkuski ulični festival u Samoboru

Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU'FUS-u, istražuju razne sfere cirkusa te na taj način posjetiteljima Festivala pružaju iskustvo suvremenih cirkuskih dostignuća

Press materijal

Ovogodišnji, osmi po redu, Cirkuski ulični festival u Samoboru (CU’FUS) trajat će tri dana na nekoliko lokacija: na Trgu kralja Tomislava, u parku kod Samoborskog muzeja i na livadi Vugrinščak, od 18. do 20. svibnja 2018.

Organiziran je bogat cirkuski ulični program (15-ak predstava dnevno), CU’FUSEK (dječji program, predstave i animacija), CHILLIBAR NA CU’FUS-u (dnevni glazbeni program u parku), CU’FUZIK (glazba na CU’FUS-u), CU’FUSARIJE (cirkuske radionice), prezentacije na CU’FUS-u, eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još mnogo cirkusarija.

Press materijal
Press materijal

Šašavi Grci, pošpagihodajući Slovenac, pomaknuti Balkanci, opasni Englez, samo su neki od mnoštva domaćih i međunarodnih artista koji će vas zabaviti i nasmijati na ovogodišnjem CU’FUS- u.

Po prvi puta na CU’FUS-u će gostovati pravi pravi cirkuski šator ‘Cirkobalkana’! koji će biti postavljen na livadi Vugrinščak.

Press materijal
Press materijal

CU’FUS nudi mnoštvo domaćih i međunarodnih uličnih predstava s područja cirkuske umjetnosti. Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU’FUS-u, istražuju razne sfere cirkusa te na taj način posjetiteljima Festivala pružaju iskustvo suvremenih cirkuskih dostignuća.

Sav program na CU’FUS-u je besplatan.

Press materijal