Ivan Zak i Željko Samardžić gosti na dugo očekivanom koncertu ‘Mojih prvih 50’ – Neda Ukraden u Lisinskom

Neda Ukraden i njena ekipa pripremaju čaroban nastup, kojim će 19. ožujka s početkom u 20 sati u zagrebačkom hramu glazbe Lisinskom, glazbena diva proslaviti pet desetljeća karijere

Foto: Andreja Damnjanović, press materijal

Svi oni koji prate rad Nede Ukraden, znaju kako je duet sa Ivanom Zakom i pjesma ‘Tetovaža’, za sva vremena obilježila njihov odnos i glazbene puteve. Ivan je u međuvremenu izrastao u vodeću zvijezdu, što je potvrdio velikim koncertom u prepunoj zagrebačkoj Areni, ali i nizom nastupa diljem regije.

Publika u Lisinskom zasigurno će sa velikim oduševljenjem dočekati i nastup ‘starog lava’ Željka Samardžića, koji je tijekom karijere zajedno sa Nedom snimio dva dueta. Ovo dvoje vrhunskih glazbenika i iznimnih vokala, veže dugogodišnje prijateljstvo, stoga ne sumnjamo kako i oni s nestrpljenjem iščekuju trenutak izlaska pred zagrebačku publiku.

Uz spomenute goste, sve one koji će 19. ožujka pohoditi Lisinski i veliki samostalni koncert kojim će Neda Ukraden proslaviti zlatni glazbeni jubilej, očekuje i vrhunska produkcija, brojne plesačice, izmjene kostima, kako to Neda već godinama radi u stilu velikih svjetskih zvijezda.

– Koncert će biti kruna mojih pedeset godina karijere. Za Zagreb sam posebno vezana, jer to je grad u kojem sam snimila najveće hitove, ostvarila suradnju sa najvećim autorima ovih prostora, ali i postigla najveće tiraže u diskografiji. Ekipa se vrijedno sprema, a ja jedva čekam susret sa zagrebačkom publikom – izjavila je Neda Ukraden.

Ulaznice potražite na blagajnama Lisinskog ili putem sustava ulaznice.hr.