Žestoki moto susret na zelinskim ulicama

Autor:: Vesna Milkić 5/22/2010 10:05

Kao što smo već najavili, vikend 28.- 30. svibnja u Zelini rezerviran je za miris oktana, spaljene gume, ”teške pile” i rock. Dakako, riječ je o motorijadi, tj. o devetom ožujsko – moto susretu Zelina ’10 koji zelinski bikeri organiziraju na prostorima SRC-a Bazeni Zelina.

Iako organizatori neka zbivanja i goste nisu željeli otkriti već su ih najavljivali kao iznenađenje večeri, ipak smo uspjeli saznati da će kao glazbeni gosti druge večeri susreta, u subotu 29. svibnja nastupiti grupa Angels. Neki bi rekli ”grupa ko grupa, no ako otkrijemo da grupu čine četiri mlade djevojke i da sviraju isključivo rock, bit će to veliki mamac za sve posjetitelje.

 Još veći mamac, već tradicionalno, bit će striptease, koji je predviđen za pola sata iza ponoći.

Atmosferu će na kraju tog drugog dana dodatno ugrijati ”The trio”. Za njih je dovoljno reći da pretežno sviraju  repertoar sastava AC/DC i ZZ top, a za sve ljubitelje te vrste muzike to je prava poslastica.

Svjetla tog drugog dana gase se u 3 sata, ali se fešta nastavlja već u 9 ujutro kada će za sve sudionike susreta biti pripremljena kisela juhica, za lakši i brži oporavak prije puta kućama.

Organizatori posebno napominju da je ulaz za sve motorizirane posjetitelje i njihove suvozače besplatan, kao i za sve one koji dođu pješice, ali s kacigom u ruci . A za sve one koji nemaju niti motor niti kacigu  niti suvozača, cijena ulaznice za svaku pojedinu večer je simbolična – 30 kuna. Dakle, s motorom ili bez njega, svi na motorijadu u Zelinu 28.-30. svibnja.