Željko Joksimović najavio koncertni spektakl u Areni Zagreb

Željko Joksimović u zagrebačkoj Areni nastupit će 15. veljače. 2019. godine, tri godine nakon što je posljednji put rasprodao najveću hrvatsku dvoranu

Minacord/ Foto: Luka Pilipovic, press materijal

Beogradski pjevač i jedna od najvećih zvijezda u regiji kojeg žene obožavaju, u Areni Zagreb nastupao je nekoliko puta, a u nju se stalno vraća jer ga, kaže Joksimović, vežu lijepe uspomene.

– Moj odnos s hrvatskom publikom je fenomenalan jer hrvati vole moju glazbu. Naravno da me to veseli i da se volim vratiti u Zagreb gdje imam jako puno prijatelja. Pozivam sve da mi se pridruže na koncertu jer ćemo napraviti večer za pamćenje – dodaje Joksimović.

Spektakularan koncert u organizaciji Star produkcije održat će se 15. veljače 2019. godine u Areni Zagreb i ako je vjerovati dosadašnjem iskustvu, Željko i ovaj put priprema glazbeni spektakl za sve svoje vjerne obožavatelje. Do sada je objavio šest albuma i osim što izvanredno pjeva, svira više od deset instrumenata te također potpisuje glazbu za filmove i
televiziju. Osim publike u regiji jednako ga voli i ona europska i to još od 2004. godine kada je nastupio na Eurosongu s pjesmom ‘Lane moje’ i osvojio drugo mjesto. Upravo je taj nastup, smatra Željko, bila prekretnica za njegovu karijeru.

– Nastup u Istanbulu bio je prijelomni trenutak. To natjecanje mi je donijelo prepoznatljivost u Europi ali i mnoge dobre poslovne prilike – kaže Joksimović, koji je i suprugu Jovanu upoznao dok su vodili Eurosong u Beogradu.

Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim već od 109 kuna. Za VIP salon potrebno je izdvojiti 500 kuna, a za VIP ložu 800 kuna.