Započeli radovi u Nazorovoj ulici

Radovi na obnovi Nazorove uključuju frezanje staroga asfalta, zamjenu starih poklopaca za slivne vode, ugradnja dva sloja novoga asfalta te obnovu horizontalne i vertikalne signalizacije

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, obišao je Nazorovu ulicu u kojoj su započeli radovi na sanaciji kolnika od Zamenhoffove prema sjeveru u dužini 1 000 metara.

– U narednih osam do deset dana očekujemo da će sanacija kolnika u Nazorovoj, sve do Kovačićeve ulice, biti gotova, a stanovnicima ovog područja zahvaljujem na razumijevanju i strpljenju dok su radovi u tijeku – rekao je gradonačelnik Bandić. Dodao da će se po završetku radova u Nazorovoj strojevi premjestiti na Zamenhoffovu, gdje će se sanirati potez od 400 metara do Iličkog placa.

Tehnički direktor podružnice Zagrebačke ceste Josip Turković je objasnio da radovi na obnovi Nazorove uključuju frezanje staroga asfalta, zamjenu starih poklopaca za slivne vode, ugradnja dva sloja novoga asfalta te obnovu horizontalne i vertikalne signalizacije.

Ukupna vrijednost investicije iznosi oko 1,4 milijuna kuna.