Zagreb Open na Jarunu!

Pretposljednja stanica Prvenstva Hrvatske, Zagreb Open, na pješčanim terenima Jaruna, ugostit će ukupno 14 ekipa

Press materijal

Treći turnir Prvenstva Hrvatske, Zagreb Open održat će se u subotu i nedjelju, 23. i 24. lipnja 2018. godine, a zagrebačko jezero Jarun bit će tako , ispunjeno atraktivnim potezima i akcijama na pijesku.

Pretposljednja stanica Prvenstva Hrvatske, Zagreb Open, na pješčanim terenima Jaruna, ugostit će ukupno 14 ekipa. Natjecati će se šest ekipa u ženskoj konkurenciji te osam ekipa u muškoj kategoriji. Na oba natjecateljska dana, prve utakmice počinju u 10 sati ujutro.

Press materijal
Press materijal

 

 

 

 

 

 

– S obzirom da su nam obje ekipe praktički osigurale Final 4, novi cilj nam je osigurati što bolju poziciju kako bi dobili lakšeg protivnika u polufinalu. Posebno se to odnosi na cure koje se bore za prvo mjesto. Poseban naglasak je i na drugu mušku ekipu, a nju čine dečki 2002. godišta, koji su svoje prve pjeskaške korake imali u Zaprešiću i među kojima ima velikog potencijala za budućnost – poručio je Ivan Dumenčić, igrač momčadi i trener ženske ekipe Toyota MHC Dubrave.

Zagreb Open uvertira je za pjeskaški spektakl, odnosno Final 4 koji će se drugu godinu zaredom održati u Varaždinu, 13. i 14. srpnja 2018. Na završnom turniru će nastupiti ukupno osam ekipa, odnosno po četiri najbolje plasirane ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Press materijal