Vjerna Cicina obožavateljica podijelila dirljivu uspomenu na njega

FOTO: Branka Mihić

Prošlo je nešto više od dva tjedna kako nas je napustio legendarni nogometaš Dinama i bivši hrvatski izbornik Zlatko Cico Kranjčar.

Dragi Cicek, kako su ga od milja zvali, možda više nije među nama, ali jedno je sigurno – priče o njemu, kao i uspomene na njega živjet će vječno.

Upravo jednu takvu uspomenu na društvenim je mrežama podijelila Zagrepčanka Branka Mihić. Riječ je o pismu koje joj je Cico poslao kao vjernoj navijačici Dinama u kojem se ispričao što je tako dugo čekala na odgovor.

“Moje sjećanje iz 1970-tih, znala sam da to negdje imam… Za ona dobra stara vremena. BBB”, tim je riječima gospođa Branka opisala pismo u kojem stoji:

FOTO: Branka Mihić

Zdravo Brankice!

Vidiš tko čeka, taj i dočeka! Puno ima pošte za otpisati, a ja nemam vremena toliko. Tvoje pismo bilo je u upravi do sada, a nitko da mi da tu poštu. Zato si i toliko dugo čekala.

Pozdrav svim navijačima, a posebno tebi.

Zlatko

Koliko je Cico bio obožavan u to vrijeme ispričala nam je i sama gospođa Branka.

“Ja sam tada išla u srednju školu u Korenici, a on je bio jako popularan među mladima, a meni posebno. Poslala sam mu pismo kao najdražem igraču i on je odgovorio nakon dugo vremena. Kao što je i sam napisao, pismo je zalutalo u upravu, ali se on ipak potrudio da mi odgovori. Meni kao djetetu sa sela to je bila velika stvar. Pismo sam sačuvala uz sve ostale sitnice iz škole i u ovim ga se trenutcima sjetila da negdje postoji. Našla sam ga, na moju radost”, ispričala je jedna od mnogobrojnih Cicinih obožavateljica iz tih vremena.

Kako je i sam Kranjčarev sin Niko u svom dirljivom govoru na komemoraciji rekao: Cico zapravo nije otišao, ostao je u svima previše.