Vinko Grubišić opet nepropisno parkirao Hummer

Vinko Grubišić već je jednom nepropisno parkirao auto i to u zračnoj luci Pleso

Autor: Bojana Križić 12/30/2009 18:58

Mario Ćužić-.--.-Vinko Grubišić išao je u utorak u posjet izbornom stožeru Milana BandićaPredsjednik uprave Jadran filma Vinko Grubišić išao je u utorak posjetiti izborni stožer predsjedničkog kandidata Milana Bandića. Očito mu se jako žurilo u Almeiru pa je svoj Hummer odlučio ostaviti nepropisno parkiran preko puta zgrade u Heinzlovoj ulici na pločniku, dojavili su nam naši vjerni čitatelji.

– Obzirom da je pločnik uzak Grubišićev automobil koji je neobično širok potpuno je zapriječio prolaz pješacima koji su morali sići na cestu kako bi ga zaobišli – ispričao nam je čitatelj koji je molio za anonimnost.

Vinko Grubišić priznao da je napravio prekršaj jer, kako kaže, “nije gledao prometne znakove, pa nije znao da je tamo zabranjeno zaustavljanje i parkiranje”.

– Jako mi je žao ako je moj auto nekome smetao. Nisam vidio da je tamo zabranjeno parkirati. Nisam primijetio znakove, ali ako jesam nekome smetao ispričavam mu se – odgovara nam vlasnik Hummera dugog gotovo tri metra, a širokog nešto više od dva.

Za Grubišića ovakvo nepoštivanje pravila nije neobično, jer već je jednom uhvaćen kako se sa svojim ‘tenkićem’ zaustavio ispred Zračne luke ‘Pleso’ na 45 minuta. Policija koja je stajala pred ulazom u zračnu luku, tada je nekoliko automobila prije nego što je Grubišić došao uputila na parking koji se plaća 15 kuna po satu. No u slučaja Vinka Grubišića nije poduzimala ništa.

Vlasnici Hummera ne boje se ‘paukova’ na cesti jer su vlasnici kutije metala teške 3247 kg koju pauk ne može podići. No, trebali bi se bojati policijskih kazni. Ipak, čini se da to nije pravilo.