Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije održala izvještajnu sjednicu Skupštine

"Čestitam vam na sjajnom plasmanu na Vatrogasnoj olimpijadi u Celju, provedenim osposobljavanjima i odrađenim intervencijama. Imate sigurno jednu od najorganiziranijih vatrogasnih zajednica u Republici Hrvatskoj“, rekao je Slavko Tucaković, glavni vatrogasni zapovjednik Hrvatske vatrogasne zajednice.

https://www.zagrebacka-zupanija.hr/vijesti/7111/izvjestajna-sjednica-skupstine-vatrogasne-zajednic

Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije održala je izvještajnu sjednicu Skupštine u Gradu Samoboru. Usvojili su program rada, plan prihoda i rashoda za 2023. godinu i pravilnik o raspodjeli sredstava premije osiguranja u idućoj godini.

https://www.zagrebacka-zupanija.hr/vijesti/7111/izvjestajna-sjednica-skupstine-vatrogasne-zajednic

„Vatrogastvo nema cijenu! To su naša najbolje uložena sredstva i to ste nam u svim situacijama pokazali“. . „Dapače, niste djelovali samo u okvirima naše županije već ste se stavili na raspolaganje diljem Lijepe naše, a uspjeli ste nam donijeti i zlato s Vatrogasne olimpijade“, istaknuo je zamjenik župana Damir Tomljenović vatrogascima s obzirom na to da su protekle godine, obilježene potresima i poplavama bile iznimno izazovne za vatrogasnu službu.

Zagrebačka županija je u 2022. godini Vatrogasnoj zajednici dodijelila 4.355.000 kuna. Sredstva koja dobivamo su viša nego što su zakonom predviđena, a mi to nastojimo višestruko opravdati svojim radom“, dodao je predsjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Slavko Povrlišek. “Čestitam vam na sjajnom plasmanu na Vatrogasnoj olimpijadi u Celju, provedenim osposobljavanjima i odrađenim intervencijama. Imate sigurno jednu od najorganiziranijih vatrogasnih zajednica u Republici Hrvatskoj“, rekao je Slavko Tucaković, glavni vatrogasni zapovjednik Hrvatske vatrogasne zajednice.

ČLANAK NAPISAN U SURADNJI SA ZAGREBAČKOM ŽUPANIJOM.