Vatra progutala štalu serije Najbolje godine

Eko selo Žumberak

Autor: Boris Cvetković 11/14/2009 13:40

Štala Nove TV, u kojoj se snima serija Najbolje godine izgorjela je zbog kratkog spoja na električnim instalacijama, u subotu oko 4 sata ujutro u Eko selu Žumberak u Koretićima pored Samobora. -.-DVD Samobor-.-Gašenje Štale u Eko selu Žumberak

Vatra je progutala dva konja, jednog bika, šest koza, dvije ovce i oko 40 pernatih životinja koje su se nesretne nalazile u štali.

Životinje, naime nisu stigle istrčati iz štaglja a vlasnica M.M. (51) je vatru primijetila tek kad je požar progutao veći dio objekta.  

Vatra je uništila i reflektore, kablove te raznu tehničku opremu ekipe Nove TV, koja je štagalj iznajmila od vlasnika Željka Milovanovića.

Požar su ugasili pripadnici javne vatrogasne -.-DVD Samobor-.-Požar štale u Eko selu Žumberak i mjestu snimanja serije Najbolje godinepostrojbe Samobor.

 

Vedrana Cvetko, glasnogovornica Nove TV tvrdi kako unatoč požaru serija ide i dalje bez obzira na sve.

– Sanirati ćemo pročelje i od ponedjeljka sve kreće normalno. Izgorjeli je objekt bio samo dio mjesta snimnanja. Naša je produkcijska ekipa u petak navečer završila snimanje, a požar je prijavila vlasnica imanja – objasnila je Vedrana Cvetko.

 -.-DVD Samobor-.-Požar štale u Eko selu Žumberak i mjestu snimanja serije Najbolje godine-.-DVD Samobor-.-Izgorjela štala Eko sela Žumberak gdje je snimana serija Najbolje godine