Uskoro kreće sezona kupanja na otvorenim bazenima i gradskim kupalištima

Što se tiče sigurnosti na plažama gradskih kupališta u vremenu od 10,00 do 20,00 sati dežurati će kvalificirani spasioci te će na oba kupališta biti dostupna prva pomoć i dežurni liječnik

Press materijal

Kako kupališna sezona na otvorenim bazenima i gradskim kupalištima Jaruna i Bundeka kreće početkom lipnja tako su se i na svim objektima proteklih dana zahuktali posljednji pripremni radovi da bi početak sezone protekao u najboljem mogućem redu. Zbog obima posla u utorak 29. svibnja organizirana je radna akcija uređenja RSC Jarun koju su predvodili ravnatelj Ustanove Marinko Tomić, njegov zamjenik Robert Pavičić, šefovi stručnih službi i poslovnih jedinica te koleges drugih objekata koji su također pod ravnanjem Ustanove.

– Uređenjem centra  želimo doprinijeli promicanju volonterstva i zajedništva, a sve u cilju i sa željom da posjetitelje i korisnike dočeka ljepši i uređeniji Jarun kakav i zaslužuju stanovnici naše metropole – poručili su iz Ustanove koja već tradicionalno svake godine organizira slične akcije što su okupljale djelatnike sa svih objekata kako bi volonterski pomogli u uređenju i ušminkavanju prostora kojima je to bilo potrebno.

Press materijal
Press materijal

Stotinjak zaposlenika Ustanove iz svih sektora priključilo se tako kolegama na uljepšavanju i uređenju prostora u sklopu RSC Jarun gdje kupališna sezona kreće u petak 1. lipnja. Radovi su potrajali cijeli dan a zajedničkim snagama i u dobrom raspoloženju pristupilo se košnji trave i plijevljenju korova, čišćenju jarunskih plaža, uređenju višeosjetilnog parka i bojanju sprava na dječjem igralištu u blizini višeosjetilnog parka te uređenju mosta koji vodi na Otok Univerzijada.

Press materijal