Traže nastavak pobjedničkog niza

Autor: Ivana Šimac 11/21/2014 20:08

U subotu 22. studenog košarkaši Zagreb u sklopu 8. kola A-1 lige gostuju u Slavonskog Brodu gdje će tražiti nastavak pobjedničkog niza.

Nakon sedam odigranih kola A-1 lige Zagreb drži prvo mjesto s utakmicom više od drugoplasiranog Alkara. Nakon poraza na gostovanju kod VROS Osijeka uslijedile su tri pobjede u nizu. Mravi su slavili protiv Jollyja, Gorice i u posljednjem kolu protiv Kvarnera. Momčad koji vodi Danijel Jusup puna je samopouzdanja i na gostovanje u Slavonski Brod odlazi po novu pobjedu.

Brođani su na začelju ljestvice i do jedine pobjede došli su na otvaranju sezone kad su bili domaćini momčadi VROS Osijek. Pogled na ljestvicu ukazuje da je Zagreb u ovom susretu favorit, ali oprez je unatoč tome prisutan. Prisutni su i problemi jer momčad Danijela Jusupa muče ozljede.

Josip Blajić ozlijedio se prije susreta s Kvarnerom te će jedno dulje vrijeme izbivati s parkete. Problema ima i Ivica Radić koji je odrađivao odličan posao pod koševima te bi njegov izostanak mogao donijeti glavobolje treneru Zagreba.

No, bez obzira na probleme u Slavonski Brod se ide po novu pobjedu i nastavak uspješnog niza. Susret se odigrava u subotu 22. studenog s početkom u 19 sati.