Svi djelatnici SPAR-a koji su u kontaktu s kupcima od danas su zaštićeni barijerama

Pleksiglas zaštite bit će postavljene na blagajnama, na info pultu te na kioscima.

Foto: Press materijal

Sa svrhom dodatne zaštite djelatnika koji su u bliskom kontaktu s kupcima, od danas se u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama sukcesivno postavljaju zaštitne barijere od pleksiglasa kako bi se omogućila dodatna razina zaštite zaposlenika u interakciji s kupcima.

Takve pleksiglas zaštite bit će postavljene na blagajnama, na info pultu te na kioscima. Prve INTERSPAR trgovine u kojima je počelo postavljanje zaštita su u Zagrebu u Arena centru, Garden Mallu i City Centru one East.

“Kako bi dodatno zaštitili svoje djelatnike koji su u bliskom kontaktu s kupcima omogućili smo im i zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva. Slijedeći upute Nacionalnog stožera, uveli smo i regulaciju ulaska kupaca u trgovine uz održavanje propisanog razmaka. Također, za sve naše kupce u svim filijalama SPARA i INTERSPARA osigurali smo vizualne oznake koje osiguravaju razmak od dva metra, te se redovito dezinficiraju kolica, košare i
sve površine u trgovinama. I dalje slijedimo sve upute i pratimo najnovije informacije te smo, prema preporukama Kriznog stožera, spremni i na druge potencijalne mjere zaštite”, poručuju iz SPAR-a.

Foto: Press materijal