Svečano primanje stipendista Svete Nedelje

Autor:: Sveta Nedelja 12/3/2010 14:29

I ove godine gradonačelnik grada Svete Nedelje, Drago Prahin, i zamjenik gradonačelnika, Ivica Pavlić, održali su u Gradskoj vijećnici s početkom u 12 sati svečano primanje stipendista povodom uručivanja Ugovora o stipendijama za školsku godinu 2010./2011.

Grad Sveta Nedelja za školsku godinu 2010./2011. dodijelio je dvije vrste stipendija. 20 stipendija dodijeljeno je na osnovu kriterija socijalnog statusa i uspjeha u školovanju, a 5 stipendija na osnovu kriterija uspjeha u školovanju.

Stipendisti su potpisali ugovor u nazočnosti Više savjetnice za pravne poslove Grada Svete Nedelje, Mirele Grgić. Gradonačelnik je čestitao svim stipendistima, te istaknuo kako se nada da će im ova financijska potpora pripomoći u daljnjem radu i obrazovanju, kao i njegovanju do sada postignutih rezultata.

Nakon potpisanih ugovora, stipendisti su nastavili svoje druženje s gradonačelnikom i zamjenikom uz neformalni razgovor, te su zaprimili i prikladne poklone od Grada Svete Nedelje i Turističke zajednice Grada Svete Nedelje.