Slatka Tea želi osvojiti Ameriku

Autor: Bojana Križić 12/3/2009 8:47

-.--.-U horoskopu je škorpija, ali kako kaže nije zločesta bez povoda. Da pače čak, ova studentica engleskog i nizozemskog djecu u kvartu podučava engleski i obožava se igrati sa svojim psom Tarom, 9-ogodišnjim štenetom.

>>POGLEDAJTE LIJEPU TEU U FOTOGALERIJI

Nikada se nije zamišljala kao manekenku, već kao, zanimljivo, šišarku!

– Kad sam bila mala, i pitali su me to pitanje, vikala sam kako želim biti šišarka. Heh, neko vrijeme im je trebalo da shvate da mislim na frizerku! – priča nam Tea.

Ova je manekenka članica MENSA-e s IQ-om 156, a današnji odgovor na pitanje što želi biti kad naraste je – pametnija nego sada. Ako se to obistini – MENSA-ovci, čuvajte se!

Od hobija izdvaja gubljenje dana na kompjuteru, a od strasti putovanja.

– Putujem, obožavam putovati. i to bar tri-četiri puta godišnje. Bila sam u Londonu s dečkom sada nedavno, to nam je godišnji ritual, a posjetila sam većinu europskih zemalja – priča nam Tea.

Ode tu i tamo u Beč na vikend, a vidjele su je i Španjolska, Portugal, mađarska i Njemačka. Ipak, velika joj je želja otići preko velike bare u veliku jabuku.

– San mi je vidjeti Ameriku, pogotovo New York. Što god mi mislili o Amerikancima i u kakve god stereotipe vjerovali, oni su najmoćnija država na svijetu, a New York je kažu srce Amerike – priča nam Tea Sanjarski.

Sanja, dakle, kako će se avionom prevesti preko Atlantika, a po Zagrebu se vozi s Matizom koji je baš kao avion, samo malo izudaran, priča nam u šali.

A za zainteresirane dečke, nažalost nema nade. Tea je već dugo u vezi i ludo je zaljubljena i to ne u nogometaša nego u navijača!

– Svog dragog volim najviše na svijetu! Dugo smo bili prijatelji i iz tog se prijateljstva razvilo nešto najljepše što je moglo, predivna veza od godinu i po dana – kaže Tea.