Sjednica Gradske skupštine prekinuta, nastavak u ponedjeljak

Predsjednik Gradske skupštine komentirao je kako nikakvih troškova nema ukoliko se sjednica prekida i nastavlja drugi dan

Foto: Sarah Srdar Žiljak

Kao što je već i najavio, Andrija Mikulić prekinuo je sjednicu Gradske skupštine nešto prije 21 sat.

-Nakon 12 sati rasprave zastupnici gube koncentraciju i ne vidim smisla da nastavljamo s takvom praksom. Ja ću sjednicu prekinuti, pa ćemo nastaviti drugi dan. Ali, apeliram na zastupnike da se pripreme za točke po kojima će raspravljati, da se ne ponavljamo, puno govore, a na kraju ništa ne kažu – izjavio je Andrija Mikulić u izjavi koju je dao Jabuci TV u izravnom prijenosu sjednice Gradske skupštine.

Andrija Mikulić tvrdi kako troškova u vidu naknade za nastavak sjednice nema.

Gospodin Mikulić pod troškove podrazumjeva naknade zastupnicima, no ako se sjednica odgodi za drugi dan, to znači da ponovno oko 150 ljudi neće doći na svoj posao, kojim se profesionalno bave. Što to nije trošak – upitao je gradski zastupnik Vladimir Ferdelji u emisiji Svakodnevica na Jabuci TV.

No, većina se zastupnika složila i sjednica Gradske skupštine prekinuta je nešto poslije 20 sati i 30 minuta, na 11. točki dnevnog reda. Nastavak slijedi u ponedjeljak od devet sati ujutro.