Sisački dvojac kao predgrupa VNV Nation u Boogaloo

Autor:: N.I. 12/8/2009 21:10

Zbog promjene termina koncerta VNV NATION umjesto Rotersanda nastupiti će Florence Foster Fan Club. Koncert će se održati 13.12. u klubu Boogaloo.

Victory, not Vengeance iliti skraćeno VNV Nation je duo koji vuče korijene iz Wexforda i Londona, a kombinira industriala, trance, synthpop s EBM-om u neobičnu kombinaciju.

Debitirali su 1995. godine albumom ‘Advance and Follow’, otkako su objavili pet nasljednika, obilježenih vrlo plesnim i zaraznim elektronskim dionicama okarakterizirane kao ‘kombinacija elektronske produkcije usko povezane sa orkestralnim melodijama i atmosferom filmskih glazbenih kulisa’.

Sisački minimal wave/EBM dvojac Florence Foster Fan Club su u listopadu ove godine izdali svoj prvi CD album pod nazivom ‘Everyday Theatre’ za brazilsku etiketu Wave Records, a do sada su nastupili širom regije, na Exit Festivalu te klubovima u Nizozemskoj kao što su Psyche, Legowelt, Rude 66 i Absolute Body Control.

Koncert započinje u 21 sat. Cijena ulaznice od 1.12. iznosi 170 kuna u pretprodaji i na dan koncerta, a možete ih nabaviti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim www.eventim.hr.