Šefovi podružnica Holdinga poznati idućeg tjedna

Ivan Tolić

Tekst:: B.A. 9/4/2010 11:54

Direktori 18 Holdingovih podružnica bit će poznati idućeg tjedna, neslužbeno doznaje Vjesnik od izvora u samoj tvrtki. Zadnji spominjani rok bio je 15. rujna, ali se čini kako su u Holdingu zbili redove pa se posao koji je trebao biti gotov još u srpnju konačno privodi kraju.

– Izbor direktora u završnoj je fazi. Sav posao trebao bi biti gotov idućeg tjedna, a tada će se znati i imena direktora, kao uostalom i svi detalji oko izbora – tvrdi izvor u Holdingu.

-.-Photo: Renato Brandjolica/PIXSELL-.-Mate Kraljević, direktor ZagrebparkingaKraljević na čelu Zagrebparkinga od 1986. godine

Kako piše Vjesnik, iako njihov izvor to nije potvrdio, očigledno je da će neki direktori ostati na svojim mjestima. Mediji su za ostanak najviše šansi davali Igoru Toljanu, direktoru Zrinjevca, bez obzira na često spominjanu tvrdnju da je on Bandićev čovjek. Toljanu u prilog ide i činjenica što ga u karijeri direktora Zrinjevca nije pratilo previše skandala, kao i to da se na natječaj za njegovu podružnicu javilo samo osam kandidata.

Drugo ime koje se u medijima spominjalo jest Mato Kraljević iz Zagrebparkinga, koji tu dužnost obavlja još od 1986. godine. Osim što je preživio i HDZ-ovo i SDP-ovo upravljanje gradom, njegova podružnica svake godine posluje s plusom. Bit će zanimljivo vidjeti imena novih direktora jer se kao najvažniji kriterij spominjala sposobnost, a ne politička podobnost.