Samo tjedan do glazbenog spektakla na Jarunu

Peti po redu IN Music festival ovaj put traje jedan dan dulje i počinje već u ponedjeljak 21. lipnja

Autor:: M. Gujinović / T-Mobile IN Music 6/14/2010 19:23

Ostalo je još samo tjedan dana do najvećeg glazbenog spektakla u Hrvatskoj, T-Mobile INmusic festivala, koji se će sigurno i ove godine dobrom glazbom ‘zapaliti’ Otok hrvatske mladeži na Jarunu.  Massive Attack, Billy Idol, The Flaming Lips, Alice in Chains, LCD Soundsystem, Morcheeba, !!!, Pendulum, Rise Against, Flogging Molly, Broken Social Scene tek su neka od velikih glazbenih imena koja se željno očekuju.

Šest pozornica i zabava do pet sati ujutro

-.-T-Mobile INMusic Festival-.-Massive Attack, headlineri su zadnjeg dana festivala, 23. lipnjaNajnovija informacije organizatora koja će sigurno oduševiti posjetitelje govori kako su svi najavljeni gosti festivala potvrdili svoj dolazak, a objavljena je i satnica svih festivalskih dana. Uz vrhunski glazbeni program i tri dana festivalske zabave na otvorenom, festival nudi i brojne popratne sadržaje, a posjetitelji će tako moći uživati u šestodnevnom kampiranju, avanturizmu i dodatnim zabavnim sadržajima.

Velikani grunge-a na nultom danu festivala

Festival će se otvoriti nultim danom, 21. lipnja, a program nultog dana festivala odvijat će se isključivo na glavnom, T-Mobile stageu i noćnom šatoru. Preostala dva dana festivala, 22. i 23. lipnja, program će se odvijati na ukupno šest pozornica. Od toga tri pozornice su otvorene: T-Mobile stage, Sony Ericsson World stage i Tuborg stage te tri noćne pozornice uz programe Absolut Partyja, INbassa i Silent Partyja.

Festivalski program počinje nastupima na otvorenim pozornicama u 17 sati, a kulminira nastupima headlinera. Nakon završetka programa na otvorenom, festivalska zabava seli se na noćne pozornice i traje do 5 ujutro.

Nulti dan festivala, 21. lipnja nastupaju Alice in Chains, The Beat Fleet, Kawasaki 3P, Popeye i Absolut Party DJ-i. Prvi dan festivala, 22. lipnja nas očekuju Billy Idol, LCD Soundsystem, Morcheeba, !!!, Pendulum, Rise Against, Audio Bullys, The Bambi Molesters, One Piece Puzzle, Deafness By Noise, Bo, Heroina, In-The-Go, Andrija, Zakon Neba i DJ-i Absolut Partyja, INbassa i Silent Partyja.

Wireless internet  i topla voda za kampere

Drugi, posljednji dan festivala, 23. lipnja na programu su Massive Attack, The Flaming Lips, Flogging Molly, Broken Social Scene, New Young Pony Club, Caribou, Martina Topley Bird, Skindred, Dubioza kolektiv, Gustafi, Arieb Azhar, S3ngs, Scroll, Embassy 516, Ne znam kak se zovu, al frajer mi je susjed i DJ-i Absolut Partyja, INbassa i Silent Partyja. Festivalski ulaz otvara se nulti dan u 17:30 sati, a preostala dva dana održavanja festivala u 16:30 sati.

-.-T-Mobile IN Music Festival-.-Morcheeba nastupa kao jedan od glavnih gostiju prvog dana festivala, 22. lipnjaT-Mobile INmusic festival ove godine ima i bogatu šestodnevnu kampersku ponudu s nizom zanimljivih sadržaja. Kamperi će tako na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa, a uz osnovni sadržaj, u šest dana boravka moći će uživati i u kupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske. Kamp će se otvoriti 19. lipnja u podne, a zatvoriti 25. lipnja u isto vrijeme.

Plaćanje ulaznica čak i na rate

Ulaznice za T-Mobile INmusic festival mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj po cijeni od 490 kn, odnosno 440 kn s popustom za sve T-Mobile korisnike. T-Mobile korisnici ostvaruju popust od 50 kuna rezervacijom ulaznice putem SMS poruke (prazna poruka se šalje na broj 2255) te predočenjem primljene SMS poruke pri kupnji ulaznice. Kamperske ulaznice mogu se, također, kupiti u svim T-Centrima po cijeni od 180 kn.

Svi kupci festivalskih i kamperskih ulaznica imaju mogućnost plaćanja karticama na rate do 6 mjeseci, sukladno pravilima i uvjetima banaka. Pogodnost plaćanja karticama na rate ne vrijedi za dnevne ulaznice i ulaznice za nulti dan. Dnevne ulaznice (22. ili 23.06.) po cijeni od 350 kn te ulaznice za nulti dan (21.06.) po cijeni od 250 kn nije moguće kupiti u pretprodaji u T-Centrima, već će biti dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja festivala.