Renata Sopek izborila pobjedu u sporu s KK Cibonom

Maras

Autor: Bojana Križić 11/10/2009 11:36

Šestomjesečni spor s upravom Košarkaškog kluba Cibona napokon je završio, pa RTL-ova voditeljica najavljuje ponovno otvaranje svoga fitness kluba.

Podsjetimo, Renata Sopek tužila je upravu Cibone zbog neodržavanja prostorija koje je od njih iznajmila, a na što su bili ugovorom vezani. Prostor u kojemu su bili njena aerobik dvorana, teretana, kozmetički salon i sauna, a za koje je izdvajala 26 000 kuna mjesečno, u tri godine trebalo je višestruko popravljati zbog curenja vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, otpadanja žbuke i prokišnjavanja.

Nakon njenih pritužbi, Cibona i dalje nije ništa učinila, stoga je voditeljica bila primorana prijaviti njihovo nepoštivanja poslovnog ugovora nadležnome sudu.

– Drago mi je da je sve napokon gotovo, no ne bih htjela ništa više komentirati da mi se ne bi obilo o glavu – priča nam Renata.

Ni predstavnik uprave KK Cibone, Ivan Jurković, nije želio komentirati presudu. Ipak, neupitno je da se fitness klub ponovno otvara, prema Renatinim riječima, što je brže moguće, a o odšteti, kaznama i eventualnim budućim obavezama Cibone prema voditeljici možemo samo nagađati.