RASPRODAN JE KONCERT NINE BADRIĆ ZA ZAKLADU „HRVATSKA ZA DJECU“

Sav prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je sportašima koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiu 2019. godine

Press materijal

Dugoočekivani donatorski koncert Nine Badrić za Zakladu „Hrvatska za djecu“ je rasprodan. Slavlje glazbe i humanosti održat će se u četvrtak, 25. listopada u 20 sati u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je djeci i mladima, sportašima koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiu 2019. godine, a koji će ovog puta bodriti Ninu iz prvih redova.

Ovo je drugi rasprodani koncert Nine u Lisinskom, prvi se održava dan ranije u srijedu, 24. listopada. Koncert se održava pod svojevrsnim motom ovih sportaša: “Dopustite mi da pobijedim, ako ne pobijedim,  podržite me da  budem hrabar u pokušaju.“

Glazbena diva Nina Badrić ambasadorica je Zaklade „Hrvatska za djecu“ i s njom predstavlja posebno emotivan koncert koji će se za mlade sportaše s intelektualnim teškoćama održati u četvrtak, 25. listopada u 20 sati u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Sav prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je sportašima koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiu 2019. godine.

Press materijal

Koncert Nine je dio svečanosti i proslava 10. obljetnice rada i pomaganja Zaklade koju je osnovala Republika Hrvatska, kako bi samostalno i s partnerima prepoznala, aktivno podržala i kontinuirano promovirala prava i prilike djece na individualni razvoj. U četvrtak u jutarnjim satima u Maloj dvorani Lisinskog bit će održane dvije predstave popularnog mađioničara Joze Boze namijenjena djeci grada Zagreba.

Pokrovitelji koncerta su Predsjednica RH Kolinda Grabar – Kitarović, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i spocijalnu politiku, Središnji državni ured za sport, Gradonačelnik Milan Bandić i Grad Zagreb. Partneri su HEP, Podravka i Agroproteinka.

 

Press materijal