Publika popunila kazalište do posljednjeg mjesta

Vip božićni koncert

Autor:: Elena Grassi 12/14/2009 16:36

Tradicionalni Vip božićni koncert koji je sinoć napunio HNK oduševio je sve prisutne vrhunskim izvedbama božićnih pjesama i blagdanskih evergreena.

Nakon devet godina održavanja, ova glazbene poslastice nije izgubila na popularnosti, pa se za sinoćnji koncert tražila karta više, a jedinstvenim duetima i aranžmanima kojima su sinoć bili počašćeni svi gosti kazališta, pridonili su i popularni domaći hglazbenici.-.--.-Klinci s Ribnjaka

Tako je Damir Urban zajedno sa svjetski poznatim čelistom Stjepanom Hauserom izveo pjesmu “Everybody hurts”, dok je makedonska glazbenica Kaliopi zajedno s kvartetom gitara Fragile oduševila izvedom pjesme “Nothing else matters”.

Nastupom su koncert uveličale i Natali Dizdar i Franka Batelić, koje su u duetu izvele i veselu božićnu pjesmu “I saw Mamma kissing Santa Claus”, Tereza Keovija, Petar Grašo te Ibrica Jusić.

Koncert je završen izvedbom grupe Putokazi, a za iznenađenje su organizatori za doveli i Klince s Ribnjaka, koji su gledatelje počastili nastupom za bis.

-Vipnet je svojih 10 godina poslovanja obilježio kroz brigu za korisnike, inovacije i društveno odgovorno poslovanje koje posebno dobiva na važnosti u godinama poput ove. Tako smo i ove godine donirali zdravstvene ustanove u Vukovaru, Dubrovniku i Rijeci te Hrvatski centar za razminiranje -rekao je Mladen Pejković, predsjednik uprave Vipneta.