Pročitajte: Morales poslao dirljivo pismo iz Čilea

Pedro Morales

Autor:: Tin Jandrašek 3/3/2010 11:29

Nakon što je prije nekoliko dana otputovao za, potresom pogođenim Čileom, Morales se konačno uspio probiti do svoje države.

Potresen svime što je vidio na putu i situacijom u kojoj se nalaze njegovi najbliži, na adresu Dinama poslao je pismo u kojem opisuje tešku svakodnevicu njegove obitelji koja se nalazi bez hrane, struje i vode, a istovremeno moraju svoj dom braniti od raznih provalnika koji kradu sve što stignu.

– Mi čekamo da malo popusti ova kaotična situacija kako bi otputovali u Concepcion i odnijeli mojoj obitelji i sugrađanima hranu i vodu. Ali to je vrlo teško provesti, jer na cestama i autocestama provaljuju u automobile i kradu sve ono što ljudi nose kao pomoć – stoji u Pedrovom pismu, koje je objavila službena Dinamova stranica.

Na kraju se Morales zahvaljuje klubu što ga ja pustio da ove teške trenutke provede sa svojom obitelji, te pismo završava s nadom u bolje sutra.

– Preostaje nam jedino vjerovati da će nam Bog pomoći. Imamo vjere i nadamo se da će uskoro proći ova katastrofa. Ponovno vam svima zahvaljujem na silnoj potpori koju ste mi pružili i molim vas da me i dalje podupirete u ovim teškim trenucima kroz koje prolazim.

Svima puno pozdrava,

Pedro