Preko 30 vrsta vina, koktela i jela u sklopu festivala – Ritam Mediterana

U petak, 12.7., organizatori planiraju «Ribice & Co.»odnosno, tog dana se planira organizirati  tradicionalni riblji objed petkom s petstotinjak porcija srdele po simboličnoj cijeni

Press materijal

U Zagrebu, u srijedu 10. srpnja, počinje festival Ritam Mediterana koji će pretvoriti Strossmayerov trg u Mediteranac, te okupiti sve one koji vole uživati mediteranskoj hrani, vinima, koktelima, glazbi i ambijentu kakav se pruža na Mediteranu.

Posjetitelji će moći kušati različita jela libanonske, grčke, španjolske, talijanske, hrvatske i marokanske kuhinje kao i uživati u originalnim recepturama koktela koje će barmeni pripremati na svim kućicama. Sjajnu gastronomsku ponudu pratiti će i ponuda od preko 30 koktela, mediteranskih piva i vina – među kojima su neka od najnagrađivanijih.

Svakodnevna ponuda hrane i pića na Ritmu Mediterana bit će dostupna od 10 do 24 sata.

U petak, 12.7., organizatori planiraju «Ribice & Co.»odnosno, tog dana se planira organizirati  tradicionalni riblji objed petkom s petstotinjak porcija srdele po simboličnoj cijeni, a «fešta» u Siesta zoni na Mediterancu trajati će od 17 do 21 sat, nakon koje slijedi senzacionalan nastup Paola Angelia kojeg još niste imali prilike čuti u Hrvatskoj.

 

Press materijal