Na Zagrebačkom Velesajmu započeo sajam Pravo doba namijenjen generaciji 50+

Posjetitelji će od 18. do 20.svibnja na Zagrebačkom Velesajmu moći obaviti besplatne sistematske preglede i dobiti savjete o zdravlju i aktivnom provođenju slobodnog vremena

Ulaskom u pedesete i šezdesete godine života, javlja se potreba za većom brigom o vlastitom zdravlju, ali i za bavljenjem fizičkim aktivnostima, te zanimljivim popunjavanjem slobodnog vremena. Upravo s tim ciljem, na Zagrebačkom Velesajmu otvoren je treći po redu sajam Pravo doba namijenjen generaciji 50+, a bit će otvoren od 18. do 20.svibnja.

Na sajmu je ove godine okupljeno 65 izlagača, a posjetitelji će moći obaviti i besplatne sistematske preglede, te konzultacije o tjelovježbi i medicinskim pomagalima.

– Cilj sajma je ponuditi odgovore na najčešća pitanja poput očuvanja ili poboljšanja zdravlja, kreativnog korištenja slobodnog vremena i osiguranja njege u zrelim godinama. Posebno želimo promicati i integraciju starijih osoba u društvo i ostvarenje međugeneracijske komunikacije – navodi Dina Šimić, voditeljica podružnice Zagrebački velesajam.