Potraga za Draganom Marićem – supruga otkrila da je pronađen mobitel, no muža joj i dalje nema

Supruga otkrila nove detalje nestanka 43-godišnjaka

Foto: Nestali.hr

Nakon što je u ponedjeljak nestao, a njegova supruga je nestanak prijavila u srijedu, policija i dalje traga za 43-godišnjim Draganom Marićem.

Dragan je u trenutku nestanka bio je odjeven u sivu zimsku jaknu, crni donji dio trenirke, tamnoplave tenisice sa zelenim vezicama. Posljednji put je viđen u Ulici Jurja Njavre. Visok je 170 centimetara i jače tjelesne građe. Kosa mu je crna i gusta, a oči smeđe.

Njegova supruga Ivanarekla je za 24 sata kako je policija pronašla njegov mobitel.

“U ponedjeljak je otišao s djecom u park i bio tamo dva-tri sata. Kada su se vratili doma, on je pričao s nekim na mobitel i doimao se jako nervozan, rekao je da ide u grad i da će se vratiti. Više ga nije bilo”, rekla je Ivana za 24 sata.

Dodala je kako je mobitel od ponedjeljka do srijede bio ugašen, a ona ga je pokušala zvati. Policija ga je ponovno uključila.

“Pod velikim je stresom bio zbog posla i situacije u kojoj se nalazimo, ali nije čovjek koji bi samo otišao i ostavio nas”, rekla je Ivana.

Policija za Draganom i dalje traga. Pored uobičajenog broja 192, građani koji imaju bilo kakve informacije o nestalom 43-godišnjaku, mogu se javiti i u njima najbližu policijsku postaju.