Policija ih ulovila odmah nakon pljačke benzinske

Policajci su uhvatili razbojnike nakon potjere

Autor: 7/31/2010 18:24

Trojica mladića starih 28, 25 i 20 godina u subotu u 1 satu u noći dovezli su se Mitsubishi Lancerom dovezli do parkirališta u Jablanskoj ulici. Kada su parkirali auto prošetali su do benzinske postaje na Zagrebačkoj aveniji. Provalili su u benzinsku postaju i iz nje odnijeli oko 20 000 kuna, 165 000 kupona za nagradnu igru i 50 šteka cigareta.

-.-PUZ-.-U kući od jednog uhićenika pronađeno je 358 stabljika marihuane.Ukradenu robu su natrpali u automobil nakon čega su krenuli prema raskrižju s Zagrebačkom avenijom. No onda su ih uočili policajci koji su dolazili na intervenciju. Kada su provalnici primijetili policiju dali su se u bijeg.

Razbojnici se zabili u ogradu

Uskoro je uslijedila prava potjera u kojoj su provalnici izvukli kraći kraj. Naime, zabili su se u metalnu ogradu dok su bježali po naselju Oranice. No ni tada potjera nije završila. Iako ošamućeni od udarca provalnici se nisu predali već su izišli iz auta te počeli bježati.

No do tada su došla pojačanja, tako da su policajci bez problema pohvatali provalnike.

Nakon uhićenja odvedeni su u VII. Policijsku postaju gdje su ispitani. U međuvremenu je nabavljen nalog za pretres njihovih domova. U kući u Horvatovoj ulici u kojoj živi 20-godišnjak su pronađene 358 stabljika marihuane