Plavi Sveti Nikola 2021: Za specijalnu bolnicu Gornja Bistra

Peto izdanje humanitarne akcije Plavi Sveti Nikola održat će se u ponedjeljak 6. prosinca 2021.

Peto izdanje humanitarne akcije Plavi Sveti Nikola održat će se u ponedjeljak 6. prosinca 2021. na blagdan Svetog Nikole u Domu Sportova II s početkom u 19 sati u sklopu 9. kola Prve hrvatske malonogometne lige između Futsal Dinama i Alumnusa.

Prvu akciju Plavi Sveti Nikola Futsal Dinamo organizirao je 2017. godine s time da akcija organiziranja utakmice humanitarnog karaktera početkom prosinca datira iz 2014. kada je u prvenstvenom dvoboju 2.HMNL Sjever Dinamo pred više tisuća navijača dočekao Patriot.
Tada se igralo za Klub nedonoščadi Palčići, a ove godine igra se za Specijalnu bolnicu za kronične dječje bolesti Gornja Bistra. Futsal Dinamo će sav prihod od prodanih ulaznica donirati Bolnici Gornja Bistra te će joj donirati poklon pakete sponzora događaja.

Na samoj utakmici bit će i Plavi Sveti Nikola koji je obećao donijeti pakete i za najmlađe navijače.

Što se tiče sportskog segmenta utakmice, Futsal Dinamo je trenutno četvrti, a Plavima je cilj godinu završiti na drugom mjestu. Prvak Hrvatske iz 2014. Alumnus drži posljednje mjesto ljestvice s tri osvojena boda iz osam kola.
Svi zainteresirani ulaznice mogu nabaviti u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37 ili na dan utakmice na blagajni Doma sportova II.