Pjesnici se za bolje proljeće pripremaju u Turskoj

Vugrinca i suigrače sutra očekuje težak posao

Autor: Boris Matijašević 12/11/2009 8:33

Poraz od Hajduka od 4:1 u uzvratnoj utakmici četvrtinala Kupa za igrače i vodstvo Zagreba pomalo je završena priča. Naravno žal postoji, a najbolje ga je opisao klupski glasnogovornik Zlatko Abramović.

– Kako nam ne bi bilo žao, izgubili smo, a za prvo poluvrijeme smo dobili komplimente jer smo bili bolji od Splićana. I onda, pred kraj poluvremena dobiješ gol kojem su kumovali i vjetar, i kasni vratarov izlazak. U drugom dijelu sve je otišli na stranu domaćina. Ipak nismo nezadovoljni, predstavili smo se u solidnom izdanju – rekao je Abramović

S posljednjim sučevim zviždukom na Poljudu, za starije igrače Zagreba započeo je odmor. Ostali će biti u pogonu do kraja tjedna. Mlađe igrače zajedno s juniorima i najnadarenijim kadetima očekuje i međusobna utakmica, u prvom redu da se vidi kvaliteta dvojice pridošlih Korejanaca.

Novo okupljanje zagrebaša najavljeno je za 11. siječnja. Početak zimskih priprema, trebao bi se održati na igralištima zagrebovog nogometnog centra u Veslačkoj ulici, od 15. do 22. siječnja. Pet dana kasnije, 27. siječnja, momčad odlazi na dvotjedne pripreme u neizbježnu Antalyu, gdje postoji mogućnost odigravanja pripremnih utakmica. Po povratku iz Turske zagrebaši će vjerojatno navratiti do susjedne Mađarsku. Nastavaka prvenstva je 19. veljače, kada u Kranjčevićevu dolazi Rijeka.