Passatom išao suprotnim smjerom i skrivio 3 sudara

Autor: Boris Cvetković 1/25/2010 13:44

-.-Anto Magzan/PIXSELL-.-Vozač VW Passata ušao je na autocestu Goričan-Zagreb te vozeći u pravcu Varaždina suprotnim smjerom, oko 12,30 sati na 86. kilometru, točno ispred OMV benzinske crpke izazvao direktni sudar sa kombijem koji je doletio iz suprotnog smjera.

U općem kaosu koji je nastao kada su vozači pokušali izbjeći nalet na već razbijene VW Passat i kombi, došlo je do još dvije prometne nesreće. 

Na 81. kilometru vozačica M.R. (25) u Ford Focusu se izbjegavajući nalet zabila u zaštitnu  ogradu. Kolima Hitne je prevezena u KBC Zagreb.

U HAK-u su izjavilli da su vozači na autocesti su u panici više puta zvali policiju i Hrvatski Autoklub ne bi li zaustavili sumanutog vozača ali je on ipak izazvao teški sudar.

-.-Anto Magzan/PIXSELL-.-Zasada još nije poznato da li je u nesreći netko poginuo, ali prema prvim informacijama vozač Passata izvučen sa teškim ozljedama.

U Hrvatskom Autoklubu su javili da se zbog težine nesreće na dijelu između Popovca i Svete Helene promet odvija otežano preko OMV benzinske crpke.

Još se pokušava utvrditi i da li je vozač Passata ušao na krivu stranu autoceste ili se u jednom trenutku okrenuo i nastavio u kontrasmjeru, a neslužbeno se doznaje da se ubacio na naplatnim kućicama kod Svete Helene.

Kako se nesreća dogodila u pola bijela dana, teško je vjerovati da nije vidio kako vozi krivim smjerom pa se ne isključuje mogućnost samoubojstva.

Više detalja o nesreći trebalo bi biti poznato uskoro jer je policija izašla na mjesto nesreće.

Očevid je još u tijeku.