Nježni dodiri Lamije i Hrvoja u Gradskoj kavani

Autor: Bojana Križić 1/5/2010 8:54

-.-Ivan Radovic-.-Urednica večernjih vijesti HRT-a, Lamija Alečković, i njen dečko Hrvoje Šalković uživali su u koncertu Nine Badrić iz toplog separea Gradske kavane. Naime, dok je Nina nastupala na zagrebačkom središnjem trgu, gosti Gradske kavane uživali su u prijenosu koncerta uživo, ali dobro skriveni od kiše i hladnoće.

Tako je Lamija uživala u Nininim pjesmama u zagrljaju svoga dragoga, spisatelja Hrvoja Šalkovića, daleko od kiše i hladnoće. Par se u Kavani nije dugo zadržao.

Naletjeli su na nekoliko prijatelja te s njima ugodno popričali na stepenicama na kojima je kasnije zapjevala Sandra Bagarić. Par koji se inače i ne pojavljuje zajedno u javnosti, nije se sramio razmjenjivati nježnosti.

No, o svojoj vezi ne žele previše govoriti. Hrvoje novinarima uvijek ljubazno objašnjava kako s medijima želi pričati jedino o svome poslu.

– Možete me pitati bilo što, o knjigama, putopisima, možete me pozvati i na piće, ali shvatite da o svom privatnom životu ne želim pričati. Tko nas je vidio zna što je vidio i može sam zaključiti – kazao je Hrvoje jednom prilikom.

>> Pročitajte kako Lamija Alečković vrbuje zagrebačke studente na HTV