Bivša Feminnemka postala mama male djevojčice

Sretni roditelji Ivana Marić i Vjeko Šunjić

Autor: Mustafa Topčagić 1/5/2010 8:50

FAMA-.--.-Ivana sa sestrama Marijanom i AnomBivša članica grupe Feminnem, Ivana Marić, u ponedjeljak je, u Petrovoj bolnici, rodila djevojčicu. Mala je teška 3,4 kilograma i dugačka 49 centimetara, a na svijet je došla glasnim plačem, najavivši da bi, poput majke, mogla postati dobra pjevačica.

S Ivanom je na porodu, koji je trajao gotovo šest sati, bio i njezin partner Vjeko Šunjić, fotograf magazina The Best Shop i The Men, koji nam je sutra obećao poslati i fotografiju njihove ljubimice.

Podsjetimo, Ivana se, zbog želje za solističkom karijerom, prijateljski rastala s Pamelom Ramljak i Nedom Parmać, koje su nastavile raditi pod imenom Feminnem. Umjesto Ivane dovele su pjevačicu Nikol Bulat, koju su nedugo potom zamijenili s Nikom Antolos.

Ivana Marić je kao solistica snimila baladu “Tebe voljeti” i potpisala ugovor s Croatia Records. Promovirala ga je prije godinu dana u Hemingway baru, kada je zapjevala sa svojim sestrama Marijanom i Anom, pa su ih u šali mediji prozvali – Sestrinem. Potom je po klubovima nastupala s pratećim bandom The Pimps, izvodeći obrade pop, rock i soul pjesama, a onda se odlučila na pauzu u karijeri, želeći se posvetiti majčinstvu.