Nikolina tri godine otplaćivala Curavićeve dugove?

Nikolina je naknadno saznala da Kike ide na Farmu

Tekst:: B.T. 7/28/2010 10:22

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Nakon medijske prašine o prekidu veze jednog od najpoznatijih celeb parova, Nikoline Pišek i Kikea Curavića, konačno je i prevarena stranka dala svoje mišljenje o cijeloj stvari. Poznata voditeljica je u razgovoru za Story izjavila kako ju je vijest o Curavićevoj nevjeri zatekla nespremnu, no da unatoč svemu ne osjeća bijes već olakšanje.

Nikolina je dodala da je informacije o njegovoj aferi dobila od osobe bliske Curavićevoj novoj djevojci te kako preko izdaje voljene osobe nikada ne bi mogla prijeći.

No, čini se da treća osoba nije jedini razlog raspada stabilne veze. Nikolinine prijateljice tvrde da par nije imao ljubavnih problema dok su bili u vezi, no da je Nikolina često otplaćivala Curavićeve dugove. Isti izvori su također izjavili da se Kike upravo zbog financijskih problema prijavio u Farmu.

S druge strane, Kike i Žana i dalje ustraju na tvrdnjama da su samo prijatelji te da se nisu ni poljubili, dok se u medijima piše kako su proveli vikend u Bibinjama i dan u Novom Vinodolskom.