Nerealno je najaviti pobjedu protiv Dinama

Autor: Gorana Banjeglav 8/6/2013 15:20

Poraz od Hajduka 2:1 nije teško pao treneru i igračima Hrvatskog dragovoljca. Svjesni su kako dosta lagano primaju golove, dok je njima samima teško zabiti gol protivniku.

– Prvih pola sata bili smo preplašeni i imali smo sreće što nas Hajduk nije kaznio, na kraju smo mogli preko jedanaesterca krenuti do pozitivnog rezultata, no nije nam uspjelo – ispričao je igrač Danijel Zlatar, dok je njegov suigrač Ilija Sivonjić dodao:

– Poslije njihovog gola smo počeli igrati, u drugom poluvremenu smo pritiskali. Primili smo gol za 2:0 i uspjeli smo se vratiti. Imali smo šanse za izjednačenje, ali nismo imali sreće.

Utakmicu je obilježilo nepoštivanje odluke oko izvođenja kaznenog udarca, zbog čega će Filip Jazvić biti kažnjen. No ta kazna ne uključuje suspenziju, što znači da će Jazvić zaigrati protiv Dinama. 

– Jazvić nije upitnik, on će snositi posljedice. Jazvić je član kluba, a mi nismo klub koji će nekome rezati glavu – istaknuo je trener Krešimir Ganjto.

Utakmicu protiv Dinama Dragovoljac će igrati na stadionu u Kranjčevićevoj, zbog malog kapaciteta svog stadiona te sigurnosnih razloga. Protiv najjačeg hrvatskog kluba dat će svoj maksimum, no svjesni su da je najavljivanje pobjede nerealno.

– Ne možemo reći da ćemo protiv Dinama ići na pobjedu, jer je Dinamo naš najbolji klub, ali sigurno ćemo se maksimalni zalagati, bez previše soliranja i sigurno će doći dobar rezultat – naglasio je predsjednik kluba Ivica Perković.

Dragovoljac ovom utakmicom želi dokazati kako nije zalutao u Ligu 10, za koju se mukotrpno borio.