Neno Pavinčić čeka u frizeraju da Antonela završi

Autor: Bojana Križić 3/30/2010 9:33

Marina Damjan-.--.-Antonela Malis, Neno Pavinčić, MajaIako poznat kao ‘farmer zafrkant’ iz prošle sezone showa Farma, koji se šalio na račun svoga odnosa sa Feminnemkom Ivanom Marić, Neno Pavinčić ne krije da je ludo zaljubljen u svoju djevojku Antonelu Malis.

Operna pjevačica provela je u Westin hotelu dobrih nekoliko sati na frizuri i manikuri, a kada je njen dragi došao po nju, zamolila ga je da pričeka još nekoliko trenutaka vani da se spremi. Ništa manje od savršenstva za njenoga Nenu.

Nakon što je u WC-u popravila šminku i obavila sve što je trebala, dragome je dala sočnu pusicu i pozdravila se s vlasnicom salona Maja u kojemu je redovit gost. Zajedno su, zagrljeni odšetali do auta i odvezli se do svoga ljubavnoga gnijezda.

Podsjećamo, Neno i Antonela zajedno su već dvije godine, a svoju su vezu započeli na samo valentinovo. Ove su godine, na dan Sv. Valentina snimili zanimljiv duet. Riječ je o pjesmi TTi si moje sve’, obradi p­oznate skladbi ‘Tu soltanto tu’ poznatog talijanskog nekad glazbenog i bračnog para Al Bano i Romina Power, koju su Neno i Nantonela najprije preveli i umjetnički obradili a potom i otpjevali.

>>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU