Na ovogodišnjem Zagreb auto showu čak 133 premijere!

Zagreb auto show najposjećeniji i najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma svoja vrata otvara od 10. do 15. travnja. Pozitivni pomaci u segmentu prodaje osobnih automobila i optimizam nakon dugogodišnje krize na tržištu, održava se i na ovogodišnji salon na kojem je popunjenost izložbenih kapaciteta iskorištena do maksimuma

Ukupno 463 izlagača iz 34 zemlje svijeta ispunit će 14 paviljona (5, 6, 7, 7a, 8, 8a, 9, 10a, 11A, 11a, 11b, 11c, 11d, 35) i otvoreni prostor na 70.000 m².

Zagreb auto show projekt je od posebnog gospodarskog i društvenog značaja i kao takav uživa potporu gradonačelnika Milana Bandića.

– Mogu se zahvaliti svima koji su ugrađeni u ovaj projekt . Zagreb Auto Show je od neprocjenjive važnosti za gospodarstvo, turizam i ugostiteljstvo Grada Zagreba. Stoga, pozivam naše građane i drage goste da posjete Zagrebački velesajam i ovogodišnji Auto Show kako bi dali podršku izlagačima kao i domaćim proizvođačima vezanima za auto industriju te tako potaknuli daljnji razvoj ove za sve nas izuzetno važne gospodarske grane -istaknuo je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

– Od ukupno prisutnih 85 brandova automobila, motocikala i gospodarskih vozila imamo 133 premijere i ponovno ukupno najbogatiji prateći program ikada – izjavila je direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić.

Ivo Ivančević, predsjednik Udruženja trgovine motornim vozilima pri HGK istaknuo je kako je Zagreb Auto Show bio veličanstven i prije dvije godine, a vjeruje da ove godine ide još i dalje.

Pored reprezentativnog izlagačkog segmenta, organizatori su pripremili nikada veći i zabavniji stručni i show program, a po prvi puta odvijat će se događanja na 3 poligona.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na blagajnama ispred Zagrebačkog velesajma radnim danima od 3. do 9. travnja od 10 do 15 sati. Jednokratna ulaznica iznosi 40 kn, jednokratna ulaznica za mirovljenike iznosi 20 kn, dok stalna ulaznica iznosi 130 kn.

Glavna nagrada za posjetitelje s kupljenom ulaznicom je TOYOTA YARIS HIBRID.